Webshop / Argan Treasures
Produkterne, som du finder i webshoppen er udvalgte fra de tre serier.
Løbende vil nye produkter komme til og blive præsenteret i webshoppen.
Følg med via vores nyhedsbrev.
Er der produkter du mangler i din hverdag eller godt kunne tænke dig, så skriv meget gerne til os med forslag og ønsker.

100 % Økologiske Naturlig Argan Olie

Det flydende guld

Argan Treasures er den nyeste serie af unikke hudplejeprodukter. Serien består af plejeprodukter til ansigt, krop, hår, hænder og fødder og specifikke produkter til øjne og læber. Den er udviklet af kosmetologer og er et resultat af banebrydende kosmetologi. Alle produkterne er fremstillet med Argan olien som bærende ingrediens. Hemmeligheden er oliens høje koncentration af fedtsyrer (80 %) Desuden er en af de rigeste naturlige kilder til E-vitamin, mens den indeholder kraftige antioxidanter, som neutraliserer de, for huden skadelige frie radikaler.

Argan olien er kendt for sin kraftfulde genoprettende og antiældnings effekt. Den er produceret fra frøets kerne på Argan træet, der vokser i Marokko. Argan olie er fremstillet ved hjælp af gamle traditionelle metoder. Det er en tidskrævende proces at udvinde olien. For hver fremstillet liter af denne unikke olie kræves der 20 timers manuelt arbejde.
Produkt sortimentet fra Argan Treasures serien er helt unik og er rig på vitaminer A, C, F, E, panthenol, allantoin, bisabol, hvede proteiner, aminosyrer og et væld af fugtgivende stoffer.

Du vil elske seriens egenskaber og ”det flydende guld” Argan olien, som du finder i Argan Treasures produkterne.
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk