Webshop / Argan Treasures
Produkterne, som du finder i webshoppen er udvalgte fra de tre serier.
Løbende vil nye produkter komme til og blive præsenteret i webshoppen.
Følg med via vores nyhedsbrev.
Er der produkter du mangler i din hverdag eller godt kunne tænke dig, så skriv meget gerne til os med forslag og ønsker.

100 % Økologiske Naturlig Argan Olie

Argan Treasures Argan Treasures
 
Nærende ikke-fedtende olie til ansigt og krop. Kan med fordel også bruges i badevandet.
Med Økologisk Argan olie, økologisk olivenolie og kamille olie.
Indeholder den unikke Ingrediens Revidrate, som fremme hudens naturlige fugtighedsbevarende komponenter til dyb og langvarig Hydration.
Huden forbliver glat og blød hele dagen.
Let duftende.
(150 ml)
Varenr.: AR21
159,00 DKK
Argan Body Oil spray
Shampoo med Økologisk Argan
Shampoo med økologisk Argan Olie og Olivenblads ekstrakt. Rig på Vitamin A, E, F og H. Shampoo´en tilfører dit hud fugt og næring. Dit hår vil føles blødt og lækkert.
Hårtype: Normalt til fedtet hår 
(250 ml.) 
Varenr.: AR02
95,00 DKK
Creme til revnet hud på hænder og fødder med økologisk Argan og Olivenolie. 
Rig på fugtgivende ingredienser og Vitamin A, E, F og H.
Den revnede og ødelagte hud på hænder og fødder heler og huden genvinder sin normale fugtighed. En virkelig god og nærende creme. 
(100 ml)
Varenr.: AR07
105,00 DKK
Hånd og Fod Creme med Økologisk Argan Olie
Hår Maske
Hår kur er beriget med Vitamin A & E, Panthenol, Silke Proteiner. Den er plejende og blødgørende. Den nærer og forebygger spaltede spidser og giver styrke til dit hår og efterlader dit hår blødt og glansfuldt.
Til alle hårtyper.
Instruktioner: Bruges i håret efter hårvask. Lad virke i 3-5 minutter og skyl derefter med vand. 
(150 ml)
Varenr.: AR05
105,00 DKK
Anti rynke cremen fra Argan Treasures serien, indeholder vigtige ingredienser, der forbedrer hudens forsvar og vedligeholder hudens normale funktion, elasticitet og friskhed af ansigtet. Udover Argan og Olivenolie indeholder cremen også Hvedeprotein, Shea butter, Vitamin A, E og solfaktor. Den er også beriget med Carnosine, som er stærkt beskyttende for hudens kollagen. 
(50 ml.) 
Varenr.: AR13
230,00 DKK
Anti Rynke Creme med økologisk Argan Olie
Ansigts Creme med Argan og AHA
Med alderen bliver underhuden og de elastiske fibre i huden tilbagedannet og ændret, så det er almindeligt, at huden bliver mere slap, løs og kan hænge lidt. Huden bliver også mere rynket.. Man taber elastin og kollagen, der bliver ændret i sin opbygning.
Med ansigtscremen fra Argan Treasures fjernes de døde hudceller, huden strammes op og genvinder sin elasticitet.
Cremen er med AHA, Økologisk Argan olie og økologisk Olivenolie. Rig på vitaminer, antioxidanter og anti-aging ingredienser.
Den er beriget med Coenzym Q10, vitamin A og E, Jojobaolie, Saffran ekstrakt, Hvedeproteiner og Shea Butter.
Den indeholder også den unikke 3-trins ''Trimoist'' Hydration system, som giver huden en langvarig og dyb fugtgivende effekt.
Takket være Jojobaolie og Bioteknologisk ingrediens ''Ameliox'', bekæmpes aldring af huden og rynker dannes langsommere. 
(50 ml.)
Varenr.: AL49
230,00 DKK
Helt unik opstrammende serum til ansigtet
Antiaging - opstrammende serum til ansigt og hals med Økologisk Argan olie og økologisk olivenolie, Rig på vitamin A & E, Liposomer, Antioxidanter og Antiaging Ingredienser.
Det indeholder Argan Tree Stamceller, som booster huden. Forstærket med Coenzym Q10, Saffron Extract, Vitaminer, Hyalurinic Acid, Shea Butter, Calendula Olie, Liposomer og '' Trimoist '' 3-Action Moisturizing faktorer.
Den unikke kombination af kollagen, Liposomer og er effektiv mod rynker og udtrykslinjer, revitaliserer huden i ansigt og på hals 
Giver et mere fast og ungdommeligt udseende.
(50 ml)
Varenr.: AR17
291,00 DKK
Argan Lifting Serum Gel til ansigt og hals
Unik Øjen Creme med Botox effekt
Øjen cremen er med Argan stamceller, økologisk Argan og Olivenolie og er beriget med Saffran ekstrakt, Vitamin A & E, Coenzym Q10 og Hyaluronsyre. Cremen er specielt udviklet til de sarte øjenomgivelser og modvirker effektivt rynker og ældningstegn omkring øjnene.
De unikke tilføjede ingredienser, der indeholder vegetabilske Oligopeptider og Carnosine beskytter huden og har en Botox lignende virkning.
(30 ml.)
Læs mere om Carnosin her
Varenr.: AR18
330,00 DKK
Unik ansigtsmaske, som indeholder Argan Tree Stamceller. Den er rig på Vitamin, olier og fugtgivere. Huden bliver stimuleret og føles efter brug glat og skinnende. 
Instuktion: Fordel et jævnt lag af maske over ansigt og pande. Undgå området omkring øjnene. Lad det virke i 10 minutter og skyl af med koldt vand.
(50 ml)  
Varenr.: AR16
230,00 DKK
Opstrammende Ansigts Maske

Det flydende guld

Argan Treasures er den nyeste serie af unikke hudplejeprodukter. Serien består af plejeprodukter til ansigt, krop, hår, hænder og fødder og specifikke produkter til øjne og læber. Den er udviklet af kosmetologer og er et resultat af banebrydende kosmetologi. Alle produkterne er fremstillet med Argan olien som bærende ingrediens. Hemmeligheden er oliens høje koncentration af fedtsyrer (80 %) Desuden er en af de rigeste naturlige kilder til E-vitamin, mens den indeholder kraftige antioxidanter, som neutraliserer de, for huden skadelige frie radikaler.

Argan olien er kendt for sin kraftfulde genoprettende og antiældnings effekt. Den er produceret fra frøets kerne på Argan træet, der vokser i Marokko. Argan olie er fremstillet ved hjælp af gamle traditionelle metoder. Det er en tidskrævende proces at udvinde olien. For hver fremstillet liter af denne unikke olie kræves der 20 timers manuelt arbejde.
Produkt sortimentet fra Argan Treasures serien er helt unik og er rig på vitaminer A, C, F, E, panthenol, allantoin, bisabol, hvede proteiner, aminosyrer og et væld af fugtgivende stoffer.

Du vil elske seriens egenskaber og ”det flydende guld” Argan olien, som du finder i Argan Treasures produkterne.
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk