Webshop / Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Betaling
Betalingsbetingelser: Der kan betales via bankoverførelse på konto
Reg.nr.: 2331
Konto nr.: 8475743866
Eller betaling via Mobilepay på nr. 50 71 92 54 (VÆLG BANKOVERFØRELSE OG BETAL MED MOBILPAY)
Du kan også betale med Paypal hvor du kan bruge de fleste kreditkort mod et lille gebyr.
Alle beløb er i Danske kroner.
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.

Levering
Vi bestræber os på at sende varen indenfor 2-3 dage efter bestilling. Såfremt en vare ikke er på lager, må der forventes en leveringstid på op til 14 dage.  
Der leveres kun bestillinger til adresse i Danmark (undtaget Grønland og Færøerne) og der leveres kun til én adresse pr. ordre. Skal der sendes til flere adresser, skal der afgives ordre for hver adresse. Der sendes ikke varer til postboks adresser.
Der må påregnes op til 5 dages leveringstid.


Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Fortrydelse skal meddeles Athenas Body Care senest 14 efter købet og fra denne dato skal Athenas Body Care have modtaget varen retur indenfor 14 dage. For varer, der returneres, skal original faktura medsendes og original ubeskadiget emballage benyttes. Fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen.
Meddelelsen skal gives pr. mail på athenasbodycare@godmail.dk I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her


LINK TIL FORTRYDELSESFORMULAR

Returnering af købte varer
Varen skal returneres i originalemballage og i ubeskadiget stand.
Ved returnering bedes du bruge Post Danmark (ikke alternative pakke distributører) da det gør det muligt, at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. (medsend bankoplysninger til overførelse af det aftalte beløb) Ved returhandel tilbagebetales beløbet via konto til kunden indenfor 14 dage. Du kan også bytte til anden vare, her er proceduren den samme: send retur, vedlagt seddel med hvad du ønsker i stedet.

Retur adresse:
Athenas Body Care
Faldborgvej 1
8840 Rødkærsbro
Mrk.: Retur vare

OBS: Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller portoløse pakker.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Athenas Body Care straks efter varens modtagelse. Kunden bedes afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen.
Athenas Body Care kan vælge at ombytte varen, at give et afslag i prisen eller at give pengene tilbage, afhængig af den konkrete situation. Naturligvis betinget af at reklamationen er berettiget. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten.
Der henvises i øvrigt til Købeloven for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Køb af produkter i Athenas Body Cares webshop:
Der kan bestilles varer:
• som er beskrevet og udbydes til salg i Athenas Body Cares webshop
• til levering i Danmark
• som er til personligt brug, enten af kunden selv eller andre. Athenas Body Care forbeholder sig ret til at afvise ordrer (f.eks. hvis det antages, at en ordre er afgivet med henblik på videresalg.

Afbestilling
Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, kan du fremsende en e-mail til athenasbodycare@godmail.dk Mrk.: "Afbestilling". Her skal bestillingstidspunkt og ordrenummer fremgå. Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske samme dag, som bestillingen er foretaget.

Forbehold for ændringer
Athenas Body Care forbeholder sig ret til at ændre og opdatere betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
Athenas Body Care afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Er du i tvivl?
Kontakt athenasbodycare@godmail.dk såfremt der opstår tvivlsspørgsmål.
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk