Det siger kunderne

 
Body Butter med oliven fra Aloe Treasures Serien 
Jeg har fiskehud og oplever virkelig gode resultater ved at bruge Body Butter med Oliven.
(Roald Nielsen)
 
 
Argan 24 timers ansigtscreme 
Den har en lækker konsistens og en fin duft. Den virker drøj i brug og er let at smøre ud. 
(Mette Malund)
 
 
Anbefaling fra kunde Katrine Mortensen 
BODY BUTTER ER EFFEKTIV MOD HUDEKSEM/PSORIASIS
Min kæreste og jeg købte en Body Butter fra Aloe Treasures i en lille butik på Kreta i sommerferien. Hurtigt fandt vi ud af at den lindrede vores sol forbrændinger på skuldrende. Det blev meget bedre efter vi havde brugt i nogle dage.
Da vi kom hjem fra ferien og det så småt var ved at blive efterår, vendte min kærestes psoriasis og hudeksem tilbage (som han har lidt af i mange år). Han brugte Aloe Treasures Body Butter på de steder hvor han var værst ramt, og det har hjulpet ham SÅ meget. Cremen er fed og meget fugtgivende, hvilket har lindret huden og stillet kløen. Hans nattesøvn og generelle velvære er reddet takket være den creme. Nu sværger han kun til det.
 
 
###
 

Af Blogger MalouChristensen.dk
Tester skønheds produkter fra Athenasbodycare.dk

Har i samarbejde med Athenas Body Care fået nogle skønheds produkter, som jeg skal prøve. Hvor er jeg vild med fod cremen! Den gør ens fødder bløde og jeg kan bruge den creme hele tiden. Det er et vidunderligt produkt, som jeg klart kan anbefale andre mennesker, som ønsker at få bløde fødder. Jeg er helt klart blevet fan af cremen.
Her kan i købe skønheds produkter ret billigt. Produkterne er pengene værd for dem, som elsker skønheds produkter. Athenasbodycare.dk kan klart anbefale at like deres facebook side og der vil I få meget mere viden om de skønne skønheds produkter.
Deres Facebook side er www.athenasbodycare.dk.
Jeg synes det er en fantastisk webshop! Skal lige sige at i produkterne er der A og E vitamin, som er rigtig godt til hud og hår.
Jeg er begyndt, at bruge sunde skønheds produkter og tænke mere over hvad jeg putter i ansigtet og i håret. Det er vigtigt, at vide hvad der er godt til ansigt, hud og hår.
 
Jeg vil råde jer at tjekke webshoppen og se de skønheds produkter de har. Måske står du og mangler en god hånd creme eller en god fod creme. 
 
 ###
 
Anbefaling fra kunde Barthe Risom: 
FANTASTISK HÅNDCREME
"Håndcremen med avokado og Aloe Vera er en meget dejlig creme. Den trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke. Mine hænder blev så bløde”
 
###
 
Anbefaling fra kunde Emilie Lindgård: 
BODY BUTTER HJÆLPER PÅ MIN TØRRE HUD
”Body Butter fra Athenas er et rigtig godt produkt. Jeg har døjet med tør hud på benene og har prøvet flere cremer, som ikke har hjulpet, men det har Athenas Body Butter. Allerede efter 14 dage er mine ben bløde og uden tør hud. Og så er duften en ekstra bonus. Den har bare en frisk og lækker duft af mango”
 
### 
 
Anbefaling fra kunde Jeanette Weise Johansen: 
”Jeg købte Håndcremen med avokado og Aloe Vera og satte den på mit bord ude på mit arbejde. Og ganske som forventet gik der ikke lang tid, før mine kollegaer havde tømt tuben. De var vilde med den. Ligesom jeg er det. Jeg har allerede bestilt to nye håndcremer”
 
###
 
Af Blogger Maikenelisabeth.dk 
DEJLIG HÅNDCREME
"Har fået sponsoreret de her lækre produkter fra det her firma. En dejlig håndcreme og en body butter til kroppen. De har en rigtig lækker duft - har en god kvalitet og er gode. Glæder mig til at afprøve dem. Jeg kan godt li at der er vitaminer i dem og det er godt for ens hud, specielt når det er varmt eller koldt udenfor. Når det er vinter får jeg tit tørre hænder, så det er dejligt med en håndcreme, der ikke er parabener i. Det er godt for ens krop og hænder"
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk