Webshop / Naturlige Olier

100 % Økologiske Naturlige Olier

Olier til den naturlige hudpleje
Naturen har nogle af de mest fantastiske ingredienser, som vi burde bruge noget oftere. De bedste og naturlige fugtighedsgivende olier til hår - og hudpleje. Hudens naturlige glød boostes og de matte hårlokker får glans. 
De fremragende olier er også et godt alternativ for diverse cremer, hvis man har problemer med at tåle forskellige ingredienser, der findes i cremer. Ved brug af naturlige olier undgås dermed potentielt skadelige kemikalier.
Alle olierne er fri for tilsatte parfumestoffer. Fri for Parabener og propylenglykol og uden silicone og vaseline.
Til udvortes brug!
 
Nyhed
Varenr.: AT17c
166,00 DKK
Hair & Skin Oil 2 In 1
Argan Olie
Til ansigt, krop, hår og negle.
Argan olie er rig på monoumættede og flerumættede fedtsyrer og E-vitamin og tilbyder fremragende kosmetiske egenskaber. En meget fugtgivende, nærende og anti-rynke olie med en opstrammende og opfriskende effekt på huden.
Det er den ultimative hemmelighed for dit ansigt, krop og hår. Velegnet til alle hudtyper – specielt tør, dehydreret og moden hud.
Olien kan også bruges i håret. Den forbygger knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og hjælper mod svamp/skæl i hårbunden. Olien giver håret en naturlig glans. Udover hår og hud bliver den brugt til neglepleje - den styrker neglene så de ikke knækker så nemt.
Argan olie kan også anvendes mod:
svamp, sår/rifter/betændelse, forbrændinger, solskoldning, urenheder, strækmærker og som makeupfjerner.
Argan olie er uundværlig når det kommer til pleje af din hud.
(50 ml)
Sådan bruges olien: Til håret anvendes 3-4 dråber. Til ansigtet anvendes 2-3 dråber morgen eller aften, før du bruger din alm. dagcreme. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, der masseres ind, indtil den er absorberet. På de rene negle anvendes en minimal mængde, som sidder indtil det er absorberet.  
Varenr.: AT156
145,00 DKK
Til ansigt, krop og hår.
Den saftige Aloe Vera plante indeholder helende egenskaber og bliver brugt til mange forskellige ting. Faktisk har Aloe Vera ry for at være blandt de bedste hudplejemidler der findes – og så er den endda helt naturlig. Den strammer huden op og giver fugt til træt og medtaget hud. Den renser huden i dybden, fjerner snavs og forhindrer tilstopning af porerne. Den er et naturligt fugtgivende middel, der hjælper med at opretholde elasticiteten i din hud og forebygger tørhed. Aloe Vera styrker din huds evne til at forny vævet og er med til at forhindre og mindske rynker.
Ud over huden, giver Aloe Vera fugt til dit hår og modvirker kløe og tørhed i hovedbunden. Olien styrker hårets struktur og efterlader håret glansfuldt.
Desuden er den et naturligt antibiotikum, der hjælper mod betændte sår, hudkløe, solskoldning, insektstik, strækmærker, akne, eksem og psoriasis.
Velegnet til alle hudtyper, især til tør og dehydreret hud.
(50 ml.)
 
Varenr.: AT159
145,00 DKK
Aloe Vera Olie
Avokado Olie
Til ansigt, krop og hår.
Avocado olie er meget nærende og er rig på essentielle fedtsyrer. Den indeholder vitamin A, E, D og har en gavnlig effekt på hår og hud. Den absorberes let og holder huden glat og smidig. Velegnet til alle hudtyper, især til tør, dehydreret og moden hud.
Bruger du Avocado olien i håret vil du opleve en flot glans efter olien er vasket ud.
(50 ml.)
Sådan bruges olien: 2-3 dråber i ansigtet morgen eller aften. Bruges under din daglige creme eller i stedet for. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, som masseres ind indtil den er absorberet.
 
Varenr.: AT160
145,00 DKK
stk.
Til ansigt, krop og hår.
Mandelolie indeholder vitamin A, B1, B2 og B6. Det absorberes let og har beroligende, blødgørende og fugtgivende egenskaber. Efter sigende skulle den være god mod mørke rander under øjnene og også til at mindske de fine linjer i ansigtet, specielt omkring munden.
Mandelolien kan også bruges i håret, hvor den giver styrke og efterlader det blødt og med en smuk glans uden at det ser fedtet ud.
Ideel til massage og effektiv for make-up fjernelse – specielt øjenvipperne forbedres og bliver stærkere. Mandelolien er velegnet til alle hudtyper og især følsom hud.
Det er en unik olie, med mange anvendelsesmuligheder.
(50 ml.)
Sådan bruges olien: 2-3 dråber i ansigtet morgen eller aften. Bruges under din daglige creme eller i stedet for. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, som masseres ind indtil den er absorberet.  
Nyhed
Varenr.: AT158
145,00 DKK
stk.
Mandel Olie
Body Oil med Calendula
Varenr.: AT22
126,00 DKK
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk