Webshop / Naturlige Olier

100 % Økologiske Naturlige Olier

Olier til den naturlige hudpleje
Naturen har nogle af de mest fantastiske ingredienser, som vi burde bruge noget oftere. De bedste og naturlige fugtighedsgivende olier til hår - og hudpleje. Hudens naturlige glød boostes og de matte hårlokker får glans. 
De fremragende olier er også et godt alternativ for diverse cremer, hvis man har problemer med at tåle forskellige ingredienser, der findes i cremer. Ved brug af naturlige olier undgås dermed potentielt skadelige kemikalier.
Alle olierne er fri for tilsatte parfumestoffer. Fri for Parabener og propylenglykol og uden silicone og vaseline.
Til udvortes brug!
 
Til ansigt, krop, hår og negle.
Argan olie er rig på monoumættede og flerumættede fedtsyrer og E-vitamin og tilbyder fremragende kosmetiske egenskaber. En meget fugtgivende, nærende og anti-rynke olie med en opstrammende og opfriskende effekt på huden.
Det er den ultimative hemmelighed for dit ansigt, krop og hår. Velegnet til alle hudtyper – specielt tør, dehydreret og moden hud.
Olien kan også bruges i håret. Den forbygger knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og hjælper mod svamp/skæl i hårbunden. Olien giver håret en naturlig glans. Udover hår og hud bliver den brugt til neglepleje - den styrker neglene så de ikke knækker så nemt.
Argan olie kan også anvendes mod:
svamp, sår/rifter/betændelse, forbrændinger, solskoldning, urenheder, strækmærker og som makeupfjerner.
Argan olie er uundværlig når det kommer til pleje af din hud.
(50 ml)
Sådan bruges olien: Til håret anvendes 3-4 dråber. Til ansigtet anvendes 2-3 dråber morgen eller aften, før du bruger din alm. dagcreme. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, der masseres ind, indtil den er absorberet. På de rene negle anvendes en minimal mængde, som sidder indtil det er absorberet.  
Varenr.: AT156
145,00 DKK
Argan Olie
Aloe Vera Olie
Til ansigt, krop og hår.
Den saftige Aloe Vera plante indeholder helende egenskaber og bliver brugt til mange forskellige ting. Faktisk har Aloe Vera ry for at være blandt de bedste hudplejemidler der findes – og så er den endda helt naturlig. Den strammer huden op og giver fugt til træt og medtaget hud. Den renser huden i dybden, fjerner snavs og forhindrer tilstopning af porerne. Den er et naturligt fugtgivende middel, der hjælper med at opretholde elasticiteten i din hud og forebygger tørhed. Aloe Vera styrker din huds evne til at forny vævet og er med til at forhindre og mindske rynker.
Ud over huden, giver Aloe Vera fugt til dit hår og modvirker kløe og tørhed i hovedbunden. Olien styrker hårets struktur og efterlader håret glansfuldt.
Desuden er den et naturligt antibiotikum, der hjælper mod betændte sår, hudkløe, solskoldning, insektstik, strækmærker, akne, eksem og psoriasis.
Velegnet til alle hudtyper, især til tør og dehydreret hud.
(50 ml.)
 
Varenr.: AT159
145,00 DKK
Naturlig olie med 100% økologisk vild rosenolie til ansigt, hår og krop.
(50 ml.)
Vild rosenolie er en olie rig på essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6 og vitamin A &E, som er nøglekomponenter i hudens cellers sundhed, næring og hudregenerering. Vild rosenolie er en tør fugtgivende olie med høj absorptionsevne og betragtes som en af de bedste anti-rynke olier og er en skønhedshemmelighed for ansigt, krop og hår. Velegnet til alle hudtyper, med fregner eller strækmærker og især tør, skællende og kedelig hud.

Brugsanvisning : Påfør 2 eller 3 dråber på ansigtet morgen eller aften, inden almindelig creme påføres.
På kroppen påføres en tilstrækkelig mængde med blide bevægelser ved at massere, indtil den absorberes.
I håret påføres 3-4 dråber, som masseres ind i håret, indtil det absorberes. Brug det også på de beskadigede ender af dit hår.
Varenr.: AT162
145,00 DKK
Naturlig olie med vild rose
Avokado Olie
Til ansigt, krop og hår.
Avocado olie er meget nærende og er rig på essentielle fedtsyrer. Den indeholder vitamin A, E, D og har en gavnlig effekt på hår og hud. Den absorberes let og holder huden glat og smidig. Velegnet til alle hudtyper, især til tør, dehydreret og moden hud.
Bruger du Avocado olien i håret vil du opleve en flot glans efter olien er vasket ud.
(50 ml.)
Sådan bruges olien: 2-3 dråber i ansigtet morgen eller aften. Bruges under din daglige creme eller i stedet for. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, som masseres ind indtil den er absorberet.
 
Varenr.: AT160
145,00 DKK
Til ansigt, krop og hår.
Granatæble olien er meget værdifuld og har enestående fugtgivende, anti-inflammatoriske og anti-mikrobielle egenskaber og er god på overophedet, følsom, irritabel, solbrændt og tør hud. Den efterlader huden strålende og smuk. Olien er velegnet til alle hudtyper - specielt moden og aldrende hud.
(50 ml.)  
Om Granatæbleolien: 
Anti-bakteriel (god til bekæmpelse af psoriasis, eksem,akne)
Utrolig nærende for huden
Genopretter pH balancen i huden og hovedbunden
Udjævning med anti-rynke egenskaber
Udglatter fine linier
Beskytter mod solens skadelige påvirkninger
Til at genoplive tørt og trist hår
Som naturlig duftende aroma til massageolie
 
 
Varenr.: AT157
145,00 DKK
Granatæble Olie
Mandel Olie
Til ansigt, krop og hår.
Mandelolie indeholder vitamin A, B1, B2 og B6. Det absorberes let og har beroligende, blødgørende og fugtgivende egenskaber. Efter sigende skulle den være god mod mørke rander under øjnene og også til at mindske de fine linjer i ansigtet, specielt omkring munden.
Mandelolien kan også bruges i håret, hvor den giver styrke og efterlader det blødt og med en smuk glans uden at det ser fedtet ud.
Ideel til massage og effektiv for make-up fjernelse – specielt øjenvipperne forbedres og bliver stærkere. Mandelolien er velegnet til alle hudtyper og især følsom hud.
Det er en unik olie, med mange anvendelsesmuligheder.
(50 ml.)
Sådan bruges olien: 2-3 dråber i ansigtet morgen eller aften. Bruges under din daglige creme eller i stedet for. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, som masseres ind indtil den er absorberet.  
Nyhed
Varenr.: AT158
145,00 DKK
stk.
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk