Webshop / Naturlige Olier

100 % Økologiske Naturlige Olier

Olier til den naturlige hudpleje
Naturen har nogle af de mest fantastiske ingredienser, som vi burde bruge noget oftere. De bedste og naturlige fugtighedsgivende olier til hår - og hudpleje. Hudens naturlige glød boostes og de matte hårlokker får glans. 
De fremragende olier er også et godt alternativ for diverse cremer, hvis man har problemer med at tåle forskellige ingredienser, der findes i cremer. Ved brug af naturlige olier undgås dermed potentielt skadelige kemikalier.
Alle olierne er fri for tilsatte parfumestoffer. Fri for Parabener og propylenglykol og uden silicone og vaseline.
Til udvortes brug!

Argan Olie

Til ansigt, krop, hår og negle.
Argan olie er rig på monoumættede og flerumættede fedtsyrer og E-vitamin og tilbyder fremragende kosmetiske egenskaber. En meget fugtgivende, nærende og anti-rynke olie med en opstrammende og opfriskende effekt på huden.
Det er den ultimative hemmelighed for dit ansigt, krop og hår. Velegnet til alle hudtyper – specielt tør, dehydreret og moden hud.
Olien kan også bruges i håret. Den forbygger knækkede hårstrå, spaltede hårspidser og hjælper mod svamp/skæl i hårbunden. Olien giver håret en naturlig glans. Udover hår og hud bliver den brugt til neglepleje - den styrker neglene så de ikke knækker så nemt.
Argan olie kan også anvendes mod:
svamp, sår/rifter/betændelse, forbrændinger, solskoldning, urenheder, strækmærker og som makeupfjerner.
Argan olie er uundværlig når det kommer til pleje af din hud.
(50 ml)
Sådan bruges olien: Til håret anvendes 3-4 dråber. Til ansigtet anvendes 2-3 dråber morgen eller aften, før du bruger din alm. dagcreme. På kroppen anvendes en tilstrækkelig mængde, der masseres ind, indtil den er absorberet. På de rene negle anvendes en minimal mængde, som sidder indtil det er absorberet.  
145,00 DKK
Argan Olie
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk