Webshop / Naturlige Olier

100 % Økologiske Naturlige Olier

Olier til den naturlige hudpleje
Naturen har nogle af de mest fantastiske ingredienser, som vi burde bruge noget oftere. De bedste og naturlige fugtighedsgivende olier til hår - og hudpleje. Hudens naturlige glød boostes og de matte hårlokker får glans. 
De fremragende olier er også et godt alternativ for diverse cremer, hvis man har problemer med at tåle forskellige ingredienser, der findes i cremer. Ved brug af naturlige olier undgås dermed potentielt skadelige kemikalier.
Alle olierne er fri for tilsatte parfumestoffer. Fri for Parabener og propylenglykol og uden silicone og vaseline.
Til udvortes brug!

Aloe Vera Olie

Til ansigt, krop og hår.
Den saftige Aloe Vera plante indeholder helende egenskaber og bliver brugt til mange forskellige ting. Faktisk har Aloe Vera ry for at være blandt de bedste hudplejemidler der findes – og så er den endda helt naturlig. Den strammer huden op og giver fugt til træt og medtaget hud. Den renser huden i dybden, fjerner snavs og forhindrer tilstopning af porerne. Den er et naturligt fugtgivende middel, der hjælper med at opretholde elasticiteten i din hud og forebygger tørhed. Aloe Vera styrker din huds evne til at forny vævet og er med til at forhindre og mindske rynker.
Ud over huden, giver Aloe Vera fugt til dit hår og modvirker kløe og tørhed i hovedbunden. Olien styrker hårets struktur og efterlader håret glansfuldt.
Desuden er den et naturligt antibiotikum, der hjælper mod betændte sår, hudkløe, solskoldning, insektstik, strækmærker, akne, eksem og psoriasis.
Velegnet til alle hudtyper, især til tør og dehydreret hud.
(50 ml.)
 
145,00 DKK
Aloe Vera Olie
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk