Webshop / Aloe Treasures
Produkterne, som du finder i webshoppen er udvalgte fra de tre serier.
Løbende vil nye produkter komme til og blive præsenteret i webshoppen.
Følg med via vores nyhedsbrev.
Er der produkter du mangler i din hverdag eller godt kunne tænke dig, så skriv meget gerne til os med forslag og ønsker.

100 % Økologiske Naturlig Aloe Vera

Aloe Treasures Aloe Treasures
 
Rig på vitamin A, E, F og panthenol til normalt og fedtet hår. Genopretter, nærer, fugter håret og hovedbunden og giver dem sundhed, glans og blødhed.
(250 ml)
85,00 DKK
stk.
Shampoo med Aloe Vera og olivenolie
Shower Gel Intimate
Sæbe til personlig hygiejne med økologisk Aloe Vera. Indeholder økologisk Oliven blad extract, Tea Tree Oil, Bisabolol, Panthenol, E -vitamin og Provitamin B5.
Beskytter den sarte hud og opretholder den naturlige pH-værdi på grund af den mælkesyre den indeholder. Ideel til daglig brug. Let duftende. 
(250 ml)
Varenummer AL34
90,00 DKK
Mild Shower Gel Scrub med økologisk Aloe Vera og Oliven frø.
Rig på vitamin A, E, F, H og Tonic Ginseng ekstrakt. Blødgørende kropspeeling og dybdegående rensning. Beskytter og plejer huden og efterlader den glat og blød.
Efter brug føles huden virkelig frisk!
(200ml.)
90,00 DKK
Shower Gel Scrub
Fod creme Deodorant
Fod Creme Deodorant med økologisk Aloe Vera ekstrakt og økologisk Olivenolie.
Beriget med Vitamin A & E, Tea Tree Oil, sheabutter. Fugtgivende og blødgørende ingredienser. Blødhed og friskhed med yderst effektiv beskyttelse mod dårlig lugt
Let duftende. 
Virkningen er forbløffende og holdbar!
(120 ml)
96,00 DKK
Hånd og Fod scrub med økologisk Aloe Vera og knuste Oliven kerner.
Beriget med Vitamin A, E, F, H og Panthenol. Giver en blød og skånsom peeling. Beskytter og behandler hænder og fødder og efterlader dem bløde og glatte.
En virkelig effektiv scrub!
(120 ml )
Varenummer AL17
Tip: Efter brug af hånd scrub - Smør dine hænder ind i Body Butter fra Athenas Treasures. Dine hænder vil elske dig for det og de føles virkelig bløde og lækre. Selv efter håndvask vil du opleve effekten.
96,00 DKK
Hånd og Fod Scrub
Plejende Hånd Creme AHA
Plejende Hånd Creme med økologisk Aloe Vera og Bivoks.
Beriget med Vitamin A & E, Panthenol og Shea Butter. Den er effektiv til tørre albuer og hænder. Blødgør og plejer i dybden. Med let og mild duft.
Lindre kløe på grund af tør eller skællende hud.
(120 ml)
96,00 DKK
Beriget med Vitamin A & E, panthenol, sheasmør, Med plejende og Anti-aging ingredienser. Beskytter nærer og blødgører kroppen. Genopretter hudens elasticitet. 
Trænger hurtigt ind i huden.
(150 ml)
Nyhed
102,00 DKK
stk.
Body Creme med Olivenolie
Hår kur med bivoks
Hår kur med bivoks, økologisk Aloe Vera ekstrakt og økologisk Olivenolie.
Skal ikke skylles ud.
Beriget med bivoks og naturlige proteiner. Styrker og beskytter farvet og ødelagt hår. Efterlader det blødt, skinnende og nemt at rede ud. Behandler spaltede og tørre spidser. Med solfoktor.
En virkelig god hårkur! 
(120 ml)
105,00 DKK
Fantastisk lækker Body Butter, som har en dybdevirkende effekt. Cremen er beriget med Vitamin A & E, Panthenol, Shea butter. Den har en Anti-Ageing effekt. Huden genoprettes og genvinder sin elasticitet. En fed og nærende creme. (Absorberes hurtigt uden at virke fedtet)
200 ml.
115,00 DKK
stk.
Body Butter med Aloe Vera og Avocado
Body Butter med Aloe Vera og Olivenolie.
Fantastisk lækker Body Butter, som har en dybdevirkende effekt. Cremen er beriget med Vitamin A & E, Panthenol, Shea butter. Den har en Anti-Ageing effekt. Huden genoprettes og genvinder sin elasticitet. En fed og nærende creme. 
(Absorberes hurtigt uden at virke fedtet)
200 ml.
115,00 DKK
stk.
Fantastisk lækker Body Butter, som har en dybdevirkende effekt. Cremen er beriget med Vitamin A & E, Panthenol, Shea butter. Den har en Anti-Ageing effekt. Huden genoprettes og genvinder sin elasticitet. En fed og nærende creme.
(Absorberes hurtigt uden at virke fedtet)
200 ml.
115,00 DKK
stk.
Body Butter med Kokos
Body Lotion Exotic fruits
Beriget med vitamin A & E, panthenol, sheasmør, fugtgivende og ældningsbestandige ingredienser.
Beskytter, nærer og beroliger huden. Fugter og gendanner mistet hudelasticitet. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.
(250 ml.)
115,00 DKK
Beriget med vitamin A & E, panthenol, sheasmør, fugtgivende og ældningsbestandige ingredienser.
Beskytter, nærer og beroliger huden. Fugter og gendanner mistet hudelasticitet. Trænger hurtigt ind i huden uden at fedte.
(250 ml.)
115,00 DKK
stk.
Body Lotion Tea Tree Olie
24 timers Anti Rynke Øjen Creme
Øjencremen er forstærket med Vitaminer, Hyaluronsyre, Coenzym Q10, Caritas Smør, Calendula Olie, Liposomer og Triple- Action '' Trimoist'. Specielt udviklet til den følsomme hud omkring øjnene. Cremen giver fugt, beskytter, blødgør og regenererer huden. Den bekæmper tegn på aldring (Rynker, poser og mørke rander under øjnene) Den unikke kombination af Kollagen og Liposomer strammer huden op omkring øjnene.
(30 ml)
Varenummer AL46
195,00 DKK
Nat creme med økologisk Aloe Vera og økologisk Olivenolie. Rig på vitaminer, antioxidanter og anti-aging ingredienser. Forstærket med Vitamin A & E, Jojobaolie og hvedeproteiner. Hudens fysiske funktion styrkes og den plejer, blødgør og beskytter huden. 
Cremen indeholder den unikke 3-trins "Trimoist'' System og Hyaluronsyre, hvilket tilfører huden en dyb og langvarig fugtighed. Takket være Jojobaolien og den bioteknologiske ingrediens Ameliox hjælpes huden til at genoprette sin elasticitet og frisker huden op.
(50 ml.)
195,00 DKK
Nat Creme med Økologisk Aloe Vera og Olivenolie
Regenerativ Ansigts Creme AHA og Q10 med økologisk Aloe Vera og Olivenolie
Regenerativ Ansigts creme med Økologisk Aloe Vera og Olivenolie. Rig på vitaminer, antioxidanter og anti-Aldring ingredienser. Cremen er beriget med Coenzym Q10, vitamin A & E, Jojobaolie, Hvedeproteiner og Shea Butter. Den indeholder AHA, som fjerner de døde hudceller fra ansigtet og sikre fornyelse af huden og giver den et glat og friskt look.
Den indeholder også den unikke 3-trins System ''Trimoist'', som tilføre huden en langvarig og dyb fugtighed. Takket være Jojobaolie og Bioteknologisk ingrediens Ameliox, genoprettes hudens elasticitet og den føles frisk og velplejet.
(50 ml.)
195,00 DKK
 

Fyldt med den magiske Aloe Vera

Serien Aloe Treasures baseret på Aloe Vera, er rig på vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer.
Aloe vera har rigtig mange gode egenskaber og er blandt andet kendt for sin anti-irriterende og anti-inflammatoriske egenskab og den har en beroligende og helbredende effekt på huden. Aloe Vera hjælper immunfunktionerne i huden og er med til at reducere risikoen forbundet med udsættelse af solens UV stråler. Den indeholder også et lager af næringsstoffer og fugtighedsgivere.
Aloe Vera´en dyrkes økologisk på Rhodos og er med sine mange egenskaber unik til både pleje og beskyttelse af huden.
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk