Fordi du fortjener den bedste hudpleje for dine penge.

Athenas Body Care opstod i 2015, hvor jeg havde en rigtig god oplevelse på den smukke Ø Rhodos. Mine hænder var blevet meget tørre og trængte til kærlig pleje. I en lille lokal butik fandt jeg en håndcreme, som jeg straks tog i brug og her kom så WAUW effekten. Aldrig har jeg oplevet sådan en fed følelse fra en håndkceme før. Efter få minutter var mine hænder silkebløde og velduftende som havde jeg fået et nyt lag hud.
 
På vej hjem i flyveren blev denne lille forretning til, fordi jeg så gerne vil dele denne oplevelse og disse fantastiske produkter med så mange andre som muligt.
 
Kvaliteten overbeviser dig
Produkterne fra produkcenten på Rhodos er uden sammenligning nogle af de bedste hudpleje produkter du finder på markedet idag. Er du duft følsom, har du en tør eller sensitiv hud. Eller har du bare lyst til at forkæle din hud og din krop og mærke følelsen af velvære og renhed, så kan jeg varmt anbefale dig at prøve vores produkter. Du vil uden tvivl blive overbevidst om kvaliteten og til en pris der er yderst fornuftig.

 
Alle produkterne er med et højt indhold af 100% økologiske olier og plante extrater fra Aloe Vera, Oliven, og Arganolie, som er de bærende elementer i de tre serier.
Alle produkter er Dermatologiske testede og er naturligvis uden parabener, Propylen Glycol, Paraffin olie, Vaseline, kunstige farvestoffer, alkohol og SLES .
De er ikke testede på dyr. 

Produkterne har været i Danmark siden 2015  
Vi er enedistributør og importør i Danmark af hudplejeserierne Athenas, - Aloe, Argan og Donkey Milk Treasures.
Det er økologiske produkter, der tilfredsstiller alle hudtyper og behov.
Disse produkter skal virkelig opleves.
 
 
 
 
Athenas Body Care | - Danmark | Tlf.: +45 50719254 | athenasbodycare@godmail.dk